Fantàstica jornada de natació el passat dissabte 1 d’abril a Encamp (Andorra) i sobretot un gran dia de club en què tots els nedadors van demostrar que saben competir i lluitar fins al final. Enhorabona a tots/es!!!

Els resultats més destacats per categoria van ser els següents: en categoria Prebenjamí, Cristian Ciocan es va classificar en segona posició als 100 estils.

En categoria Benjamí, Laura Guiu va aconseguir la segona posició en 200 estils i el relleu 4×50 masculí (David Sala, Nil Massana, Xavier Rovira i Sergi Martínez) va aconseguir la tercera posició.

En categoria Aleví, en la prova de 200 estils, Martí Nosàs va aconseguir la primera posició; Arnau Montpeat va aconseguir la segona posició i Berta Sanmartín es va classificar en cinquena posició.

En categoria Infantil, en la prova de 200 estils, Martina Todorova es va classificar en primera posició; Joel Farré va aconseguir la tercera posició i Èlia Sanmartín es va classificar  en cinquena posició.

En categoria Absoluta, en la prova de 200 estils, Aina Torrubiano va aconseguir la primera posició i el relleu 4×50 estils femení (Aina Torrubiano, Èlia Sanmartín, Martina Todorova i Gemma Bustamante) es va classificar en segona posició.

Destaquem igualment els bons resultats de Roger Mateo, Sorana Mihaela, Arnau Rojo, Maya Lungociu, Marian Turlica, Clàudia Bravo, Bet Pensado, Genís Trepat, Júlia Sala, Ares Queralt, Aina Guiu, Isona Blasi i Ares Martínez. Moltes felicitats!

RESULTATS MATÍ MEETING ENCAMP
RESULTATS TARDA MEETING ENCAMP